Lincoln Electric – Invertec 270T-Pulse

[pdf_polje]

Opis

KONSTRUIRAN I IZRAĐEN ZA TRAJNOST I POUZDANOST

Invertec V270-T PULSE je konstruiran i proizveden korištenjem najnovije digitalne invertorske tehnologije. Proizvod je uređaj koji udružuje univerzalnost, čvrstu industrijsku izradu s vrhunskim karakteristikama električnog luka. Invertec V270-T PULSE je proizveden u čvrstom kućištu male mase, što ga čini prijenosnim i idealnim za korištenje čak i u opasnim okolinama. Prilikom konstrukcije mislilo se na zavarivača. Ovaj komad opreme svojom kompatibilnošću s agregatima i ukupnom svestranošću u potpunosti se može koristiti kako na terenu tako i u radionici. Kao profesionalni uređaj za TIG zavarivanje Invertec V270-T PULSE je izvor uobičajenih mogućnosti zavarivanja kao što su TIG paljenje električnog luka visokom frekvencijom i podizanjem, dvo i četvero taktni rad tipkala gorionika, promjenjiva završna struja i upravljanje završnim protokom plina. Invertec V270-T PULSE je također konstruiran za korištenje ugrađenog digitalnog instrumenta s mogućnošću zadržavanja rezultata i urađenim varijabilnim pulsiranjem. Kako bi se zavarivaču omogućila promjena fokusa električnog luka uključena je promjena učestalosti PULS-a.

Upravljačka ploča konstruirana je tako da prikazuje dijelove postupka zavarivanja, što čini korisniku pristupačno i lako razumljivo upravljanje strojem. Jedinstvena mogućnost je promjenjiva učestalost pulsiranja visoke frekvencije koja omogućuje zavarivaču da postavi fokus luka koji odgovara potrebama. To će smanjiti unos topline, rezultirati boljom kontrolom postupka zavarivanja, manje izobličenja i povećanom brzinom zavarivanja.

Uobičajeno se Invertec V270-T PULSE isporučuje kao zrakom hlađeni uređaj, mada jednostavnim dodavanjem vodenog hlađenja Coolarc 20 uređaj se pretvara u profesionalni vodom hlađeni TIG uređaj istosmjerne struje.

Svestrani Invertec V270-T PULSE je izrađen čvrstom industrijskom gradnjom, konstruiran je s integriranim mogućnostima za profesionalno TIG zavarivanje s mogućnošću rada na najtežim poslovima koji se pojavljuju u industriji.

Karakteristike

 

Naziv proizvoda Kataloški

broj

Napon napajanja Veličina 

osigurača

Masa Dimenzije 

Š x V x D

Zaštita Izolacija Standardi
 

Invertec V270-T PULSE

 

Invertec V270-T PULSE-2V

 

 

WF200286

 

K12005-1

 

400V

 

trofazno

 

200A

 

spori

 

 

14.5 kg

 

 

385x215x480

 

 

IP23S

 

 

H

 

 

EN60974-1 / EN50199 CE

 

Skip to content