O nama

O nama

S vama od 1992. godine

TREA TRADE d.o.o. je osnovano 1992. godine u Rijeci. Od svog osnutka do danas, TREA TRADE d.o.o. je naraslo do društva s 22 zaposlenih. U upravi firme su tri člana – Zdravko Švab, dipl. ing., Zorin Šanko, dipl. ing. i Darko Mihelić, dipl. ing. Primarne djelatnosti su nam proizvodnja specijalnih alata i dodataka za bagere, kamenolome, brodarsku i drvnu industriju, specijalno i reparaturno zavarivanje novim tehnologijama te prodaja aparata za zavarivanje i plinsko rezanje renomiranih svjetskih proizvođača poput Lincoln Electrica i Harris Calorifica. Sjedište nam je na Viškovu, Blažići 2a, gdje je smještena hala za proizvodnju i reparaturno zavarivanje, skladište, servis i kancelarije. U skladišnom prostoru imamo oko 30t dodatnog materijala za zavarivanje, 80 različitih aparata za sve vrste zavarivanja i oko 2500 artikala neophodnih pri zavarivanju i plinskom rezanju. Za kupljene proizvode naših proizvođača nudimo i servis u sklopu naše hale. Zbog velikog znanja i iskustva u polju specijalnog zavarivanja, proizvodnje i implementiranja novih tehnologija, TREA TRADE d.o.o. postaje prepoznata firma za sve probleme koji se dodiruju s navedenom tematikom.

Profesionalnost

Fokus

Ozbiljnost

Misija

Cilj nam je ponuditi na tržištu Hrvatske, ali i susjednih zemalja (Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore itd.) naše proizvode koji kvalitetom i optimalnom konstrukcijom nadilaze konkurenciju. Koristeći svjetski priznatu opremu za zavarivanje i rezanje američkih proizvođača Lincoln Electric i Harris Calorific u mogućnosti smo proizvoditi uz maksimalnu kvalitetu i rok trajanja. Također, zahvaljujući znanju, iskustvu i stalnom usavršavanju možemo implementirati najnaprednije svjetske tehnologije u regionalne okvire.

Naš tim stručnjaka Vam je uvijek na raspolaganju

Djelatnost poduzeća

Poduzeće je orijentirano na proizvodnju novih dijelova, prodaju i podršku Lincoln Electric, BUG-O i Autogen-Ritter strojeva, automata i opreme za zavarivanje, Hypertherm opreme za plazma rezanje, Harris Calorific opreme za plinsko rezanje, dodatnog materijala u vidu žica i elektroda i reprometarijala poput plinskih sapnica, regulatora za plinove i dr. Za svu našu kupljenu opremu nudimo servis koji se nalazi u sklopu naše hale na Viškovu. Podrška se sastoji od redovitog održavanja i servisa strojeva za zavarivanje i ostale opreme koju smo mi isporučili. Pored konstrukcije i proizvodnje pružamo usluge reparaturnog zavarivanja i tvrdog navarivanja specijalnim materijalima kao i toplinsko naštrcavanje (metalizacija) prahom. Također, zahvaljujući velikom znanju i iskustvu svojih djelatnika, vršimo i izobrazbu i obučavanje kadrova za rad na našim sofisticiranim strojevima sve u cilju maksimalne iskoristivosti, učinkovitosti i zadovoljstva naših kupaca.

Reparaturno zavarivanje ima za cilj popravak oštećenih dijelova strojeva, opreme i mehanizacije uz mogućnost korištenja dodatnih materijala velike tvrdoće kako bi popravljeni dijelovi trajali duže nego originalni. Veliki korisnici navedenih usluga su građevinari, kamenolomi, cementare, ciglarska industrija, naftna industrija, termoelektrane i druge djelatnosti gdje se zbog velikih naprezanja osnovni materijal stroja brzo troši ili je sklon lomovima.

U našim proizvodnim pogonima provodimo edukaciju zavarivanja različitim postupcima zavarivanja, kao i reatestaciju istih. Na zahtjev kupca preporučujemo najadekvatnije tehnologije zavarivanja za određeni proizvodni program.
Svoju opremu ugrađujemo u gotovo sva brodogradilišta u Hrvatskoj, te su nam ona i jedni od najznačajnijih poslovnih partnera.

Danas TREA TRADE d.o.o. slovi kao jedna od vodećih tvrtki u zemlji na području proizvodnje, specijalnog i reparaturnog zavarivanja, prodaje, servisa i održavanja svih vrsta strojeva za zavarivanje i opreme iz našeg proizvodnog programa. Stalnim ulaganjem u poslovni prostor, dijagnostičku i servisnu opremu, kontinuiranim educiranjem stručnog kadra (unutar Hrvatske i često na specijaliziranim seminarima u SAD, Francuskoj, Nizozemskoj itd.) te stalnim prilagođavanjem željama i potrebama kupaca, dostigli smo visoku razinu kvalitete naših proizvoda i usluga, čime smo postavili nove standarde na našem tržištu.

TREA TRADE d.o.o. ulaže značajna sredstva kako na tehničkom planu tako i u organizacijskom smislu kako bio se postizalo stalno poboljšanje kvalitete te uvođenje niza novih usluga koje će našim poslovnim partnerima omogućiti povećanje konkurentnosti i smanjenje troškova poslovanja.

Dugoročni nam je cilj postati i ostati pouzdan domaći poslovni partner, prepoznatljiv po kvaliteti usluga na svjetskoj razini, na zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih kupaca.

Kreativnost Pouzdanost Kvaliteta usluge Preciznost

Ured Rijeka


Blažići 2a, 51216 Viškovo
+385 51 683 400
info@treatrade.hr

Antun Rašković
(Komercijalno tehnički voditelj za regiju istok)
Tel: +385 31 399 498
Fax: +385 31 400 336
Mob: +385 98 221 412
antun.raskovic@treatrade.hr

Matej Vidosavljević
(Komercijalist)
Tel: +385 31 399 498
Mob: +385 91 330 3131
osijek@treatrade.hr

Željka Nedelić
(Komercijalistica)
Mob: +385 91 121 1737
zeljka.nedelic@treatrade.hr

Mario Lovrić
(Inženjer zavarivanja)
Mob: +385 91 439 0345
pula@treatrade.hr

Skip to content