Dan otvorenih vrata - 13.05.2021. - Split - Prezentacija prodajnog asortimana

Dan otvorenih vrata - 13.05.2021. - Split - Prezentacija prodajnog asortimana

10.05.2021.

Trea Trade d.o.o. i Termodinamika d.o.o. vas pozivaju na Dan otvorenih vrata 13.05.2021. uz prezentaciju prodajnog asortimana

Trea Trade d.o.o. kao generalni zastupnik Trafimet,  Lincoln Electric, Bester, Oerlikon uređaja i opreme za zavarivanje i tvrtka Termodinamika d.o.o. pozivaju vas na Dan otvorenih vrata 13.05.2021.  s ciljem prezentacije i upoznavanja naših vjernih kupaca s istaknutim proizvodima našeg asortimana opreme za zavarivanje na adresi Put Stinica 12, 21 000 Split, s početkom u 09:00 sati.

Udruživanjem tvrtke Lincoln Electric s tvrtkama Oerlikon i SAF-FRO, otvoren je pristup novim uređajima i opremi za zavarivanje, kao i dodatnim materijalima za zavarivanje, dok je tvrtka Bester u vlasništvu tvrtke Lincoln Electric već dugi niz godina. Želja nam je upoznati vas s paletom izvora struje za REL, MIG/MAG i TIG zavarivanje, s uređajima za zavarivanje za lake bravarske poslove i hobby upotrebu Bester kao i s ostalom opremom za zavarivanje, zaštitnom opremom te dodatnim materijalom koji se nalazi u našem redovnom prodajnom asortimanu. Na danu otvorenih vrata imati ćete priliku razgledati raspoložive uređaje i opremu, te će isti biti dostupni za kupovinu uz 10% popusta. Od velikog broja proizvoda koji će biti prezentirani i izloženi za vrijeme Dana otvorenih vrata, u nastavku vam predstavljamo samo dio najpoznatijih proizvoda koje ćemo Vam predstaviti.

Također, molimo sve posjetitelje da se  pridržavaju epidemioloških mjera sukladno aktualnim uputama i pravilima Stožera civilne zaštite.

Veselimo se Vašem dolasku!