Naziv: Lincoln Electric - Invertec 270T-Pulse
Kataloški broj: K12024-1
Cijena: Na upit
Letak: Preuzmi PDF
Kategorija: Uređaji za zavarivanje - TIG
OPIS

KONSTRUIRAN I IZRAĐEN ZA TRAJNOST I POUZDANOST

Invertec V270-T PULSE je konstruiran i proizveden korištenjem najnovije digitalne invertorske tehnologije. Proizvod je uređaj koji udružuje univerzalnost, čvrstu industrijsku izradu s vrhunskim karakteristikama električnog luka. Invertec V270-T PULSE je proizveden u čvrstom kućištu male mase, što ga čini prijenosnim i idealnim za korištenje čak i u opasnim okolinama. Prilikom konstrukcije mislilo se na zavarivača. Ovaj komad opreme svojom kompatibilnošću s agregatima i ukupnom svestranošću u potpunosti se može koristiti kako na terenu tako i u radionici. Kao profesionalni uređaj za TIG zavarivanje Invertec V270-T PULSE je izvor uobičajenih mogućnosti zavarivanja kao što su TIG paljenje električnog luka visokom frekvencijom i podizanjem, dvo i četvero taktni rad tipkala gorionika, promjenjiva završna struja i upravljanje završnim protokom plina. Invertec V270-T PULSE je također konstruiran za korištenje ugrađenog digitalnog instrumenta s mogućnošću zadržavanja rezultata i urađenim varijabilnim pulsiranjem. Kako bi se zavarivaču omogućila promjena fokusa električnog luka uključena je promjena učestalosti PULS-a.

Upravljačka ploča konstruirana je tako da prikazuje dijelove postupka zavarivanja, što čini korisniku pristupačno i lako razumljivo upravljanje strojem. Jedinstvena mogućnost je promjenjiva učestalost pulsiranja visoke frekvencije koja omogućuje zavarivaču da postavi fokus luka koji odgovara potrebama. To će smanjiti unos topline, rezultirati boljom kontrolom postupka zavarivanja, manje izobličenja i povećanom brzinom zavarivanja.

Uobičajeno se Invertec V270-T PULSE isporučuje kao zrakom hlađeni uređaj, mada jednostavnim dodavanjem vodenog hlađenja Coolarc 20 uređaj se pretvara u profesionalni vodom hlađeni TIG uređaj istosmjerne struje.

Svestrani Invertec V270-T PULSE je izrađen čvrstom industrijskom gradnjom, konstruiran je s integriranim mogućnostima za profesionalno TIG zavarivanje s mogućnošću rada na najtežim poslovima koji se pojavljuju u industriji.

KARAKTERISTIKE


Naziv proizvoda

Kataloški

broj

Napon napajanja

Veličina 

osigurača

Masa

Dimenzije 

Š x V x D

ZaštitaIzolacijaStandardi


Invertec V270-T PULSE


Invertec V270-T PULSE-2VWF200286


K12005-1


400V


trofazno


200A


spori14.5 kg385x215x480IP23SHEN60974-1 / EN50199 CE